Един от двамата обвиняеми за жестокото убийство на жена в

...
Един от двамата обвиняеми за жестокото убийство на жена в
Коментари Харесай

Обвиняем за убийството в Русе: Бях принуден!

Един от двамата обвинени за жестокото ликвидиране на жена в Русе проговори пред съда.

„ Бях заставен да се включа, тъй като съучастникът ми заплашваше мен и сина ми ”. Това съобщи пред съда Гарабед – един от обвинените за жестокото ликвидиране на жена в Русе. По време на днешното съвещание по делото съдът реши да остави него и другия обвинен – Михаил, за непрекъснато в ареста. 

„ Много скърбя! Аз му споделих да не я убиваме. Познавам тази жена, както и мъжа й. Но той ме заплаши с револвер, сподели, че ще убие мен и след това ще се върне да убие и сина ми, и фамилията ми ", съобщи Гарабед.

Мъжете са обвинени за отвличането, удушаването и разчленяването на натрупа на Еранухи Пехливанян - собственичка на аптеки в крайдунавския град.  По данни на проверяващите на 11 януари жертвата била похитена от посочените за причинители. Те я следили повече от месец и открили навиците от всекидневието й - постоянно носила в себе си огромни суми пари в брой.
 Българска телеграфна агенция
Привечер на 11 януари Пехливанян излязла от аптека с 20 хиляди лв. и сама тръгнала към автомобила си, паркиран наоколо до постройката на Национална агенция за приходите. Там била пресрещната от похитителите, единият от които бил облечен с униформа, наподобяваща тези на служителите на реда. Той изискал персоналната й карта, след което се качил в автомобила й, поставил й белезници и подкарал колата. Другият грабител се движил с различен автомобил след тях. По-късно жертвата била преместена от нейната в другата кола. Извършителите взели въпросните 20 000 лева, които тя носела в себе си, а по-късно я завели в дома й, където имало още 45 000 лева в разнообразни валути. Взели и тях.

Отвели я в покрайнините на град Русе и там я умъртвили посредством удушаване. На идващия ден разчленили натрупа и изхвърлили частите от него в река Русенски Лом, настояват от държавното обвиняване.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР