Един от двамата ни състезатели в категория до 60 килограма

...
Един от двамата ни състезатели в категория до 60 килограма
Коментари Харесай

Валентин Алипиев: Заминавам за Минск с амбиции за медал

Един от двамата ни състезатели в категория до 60 кг в джудото на Европейските игри в Минск Валентин Алипиев даде особено изявление за Sportal.bg преди форума, който стартира от 21 юни и ще приключи на 30 юни. Другият българин в тази категория е носителят на два европейски медала Янислав Герчев. Националите отпътуват за Минск в сряда рано сутринта.
 Интервю с джудиста Ивайло Иванов @@@

“Заминавам с упоритости за орден. Мисля, че ще имаме огромен късмет за два медала в нашата категория. С Янислав сме доста добре готови, подготовката мина доста добре и да се надяваме, че всичко ще се развие в вярната посока. Здравословното ми положение е положително - имаше лека травма, само че се възстанових”, сподели пред Sportal.bg Алипиев.
 Интервю с джудиста Ивайло Иванов @@@

Той разяснява и спортната си стратегия след Игрите в Минск: “ За момента не знам какво ми следва след Игрите в Минск. Може би ще има още едно Гран При в Загреб и по-късно най-вероятно е Световното състезание.”

Алипиев приказва и за възможностите си за олимпийска квота за Токио: “Квотите се затварят май месец и от време на време с едно-две класирания може да излезеш напред. Нищо не се знае.”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР