Един от двамата британци, борещи се за Русия, осъди сънародниците

...
Един от двамата британци, борещи се за Русия, осъди сънародниците
Коментари Харесай

Британецът, борещ се за Русия, нарича Обединеното кралство „фашистка държава“, докато той се противопоставя на Украйна, обещавайки да ги „постави в кутии“

Един от двамата британци, борещи се за Русия, осъди сънародниците си, които поддържат Украйна, и даде обещание да „ продължи да слага в дървени кутии ”.

Колега английски наемник също осъди родината си, като сподели на съветски публицист, че Англия не е демократична страна, а „ фашистка страна “. Разкрихме тази седмица по какъв начин Ейдън Минис, на 37 години, от Чипенхам, Уилтс, се бие за Русия в региона на Донбас.

Също по този начин разкрихме, че Бен Стимсън, на 48 години, от Олдам, Lancs, е пътувал до Донецк, с цел да вземе оръжие за Путин. И двамата мъже се изрекоха в обвързвания с Кремъл Telegram канал Readovka в петък вечер.

Минис сподели: „ До медиите и държавното управление на Обединеното кралство и гласоподавателите, които поддържат Украйна, продължавайте да изпращате хохол [унизителен термин за украинците], фашисти и английски наемници. Ще продължим да ги слагаме в дървени кутии. “ В по-ранно изявление, оповестено на същия канал, Стимсън изясни за какво се е включил към съветските сили.

Той к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР