Един от доскорошните помощник-треньори на ЦСКА Владимир Манчев говори пред

...
Един от доскорошните помощник-треньори на ЦСКА Владимир Манчев говори пред
Коментари Харесай

Владо Манчев разкри бъдещето си в ЦСКА: На този етап никой нищо не е казал

Един от досегашните помощник-треньори на ЦСКА Владимир Манчев приказва пред “Тема Спорт” във връзка обстановката към екипа, воден от Христо Янев. Младият треньор изведе алените в заключителните 4 мача от шампионата, само че на този стадий не е осведомен какво ще е бъдещето му в клуба. В началото на годината Янев и Манчев се завърнаха в Борисовата градина като скаути, а Ивайло Петров-Пифа бе назначен за треньор на вратарите в школата. Бившият пазач сигурно ще продължи работата си в клуба.

“Не се знае дали оставаме в ЦСКА”, отговори Манчев на въпрос дали той и Янев ще продължат активността си като съгледвачи. Двамата имаха няколко задачи по-рано през годината, като те бяха в Централна и Западна Европа.

“Очакваме да проведем диалог с управлението, само че на този стадий никой нищо не ни е споделил. Сега си почиваме, след това ще забележим какво ще правим”, добави Манчев.

Ивайло Петров пък сигурно остава в ЦСКА. Той продължава работата си като треньор на вратарите в ДЮШ и през днешния ден има занятие с един от наборите. “Трябва да питате Ицо Янев какво ще се случва, аз не давам отговор по тези въпроси”, сбит бе Пифа пред “Тема Спорт”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР