Един от членовете на УС на Етър, който е и

...
Един от членовете на УС на Етър, който е и
Коментари Харесай

Етър: Не бяха малко скептиците при назначението на Красимир Балъков

Един от членовете на УС на Етър, който е и измежду спонсорите на клуба - Александър Нанков, разяснява отминалия полусезон за " болярите ", които направиха доста положителни мачове и сега са в битката за Топ 6 на Първа лига.

" Етър надгради и продължи да върви в вярната посока. Не бяха малко скептиците преди година при назначението на господин Балъков, само че то се оказа изцяло удачно. Не единствено поради резултатите, а и поради методите на работа и организацията ", съобщи Нанков на конференция.

" Важен миг в цялото развиване на клуба и на футбола във Велико Търново, е работата на кмета на града господин Даниел Панов, тъй като с помощта на него Етър съумя да извърви пътя от аматьорския до професионалния футбол. За 25 година се смениха толкоз кметове, само че едвам в този момент в действителност се прави нещо за развиването на спорта и футбола. Независимо от всички компликации, през които минаваме, клубът върви в вярната посока. Да, длъжници сме в някои връзки, само че в цялата страна обстановката с българския футбол е такава. Тази година следва да се построи изкуствения терен до Спортното учебно заведение, което е значима част от развиването на футбола. Убеден съм, че ще доведем нещата до край ", добави един от шефовете в клуба.

 Балъков: Етър ще завоюва Купата на България
Балъков: Етър ще завоюва Купата на България

" Целите за пролетта са ясни "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР