Един от четиримата жандармеристи, които тази сутрин катастрофираха с два

...
Един от четиримата жандармеристи, които тази сутрин катастрофираха с два
Коментари Харесай

Заспал зад волана жандармерист предизвикал мелето край Царево

Един от четиримата жандармеристи, които тази заран катастрофираха с два джипа край Царево, е признат в реанимация в тежко положение и незабавно се постанова да бъде опериран. Другите трима жандармеристи са настанени в отделението „ Ортопедия и травматология “, оповестява Флагман.бг с разнообразни счупвания. И четиримата са в УМБАЛ-Бургас. Служителят, който е настанен в интензивното поделение е с гръдна контузия.

По първични данни, до конфликта се е стигнало, откакто водачът на единия джип е задремал зад кормилото. 

Той и съекипникът му се прибирали от нощна промяна. На пътя сред Царево и Малко Търново се засичат с друга служебна кола, която към този момент е застъпила на дневен пост.

И четиримата потърпевши жандармеристи са командировани по границата от службата в Кърджали. Взети са кръвни проби за разбор за алкохол и дрога и от четиримата, само че те са изпратени в профилирана софийска лаборатория и към момента няма резултати. Полицаите не са тествани с дрегер, тъй като и четиримата са били в тежко положение и се е наложило да бъдат извадени от колите с интервенция на противопожарната защита. Рязани са порти. 

Жандармеристът, който е в най-тежко положение, в действителност е заспалият зад кормилото след нощната промяна. И четиримата са имали шанс да получат спешна помощ, защото зад джипа, който е застъпил дневна промяна, се е движел още един джип с двама техни сътрудници. 

Източник, директно зает с воденето на следствието, сподели, че случаят е настъпил по правия сектор от Царево до село Изгрев, малко преди нахлуване в селото. Има неравности по шосето, само че те не биха предизвикали сходен резултат при съобразена скорост до 50-60 км/ч. Към момента се приема, че фактически скоростта и при двата автомобила е била над 80 км/ч. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР