Един от братята на известния ромски барон Мишо Пандурито -

...
Един от братята на известния ромски барон Мишо Пандурито -
Коментари Харесай

Окошариха и брата на циганския барон Мишо Пандурито

Един от братята на известния ромски барон Мишо Пандурито - Богдан Щерионов, е с повдигнати обвинявания за разпространение на доста рискова синтетична дрога, известна като „ чай “.

Богдан Щерионов е задържан с още 4 мъже при спецакция в дома му в циганската махала Кумлука в Бургас. В къщата служителите на реда разкрили към 30 гр от смъртоносния опиат, написа "Флагман ".

Щерионов е осъждан 2 пъти за обири и като част от бандата на брат си за продажба на бременни дами и бебета в Гърция. Ако бъде приет за отговорен, той може да отнесе от 2 до 8 години затвор. Срещу Богдан пропели двама мъже, които настояват, че са купували „ чай “ от него.

Пандурито продавал за 20 хиляди евро бременни циганки

Смъртоносната дрога сега е шлагер в циганската махала. Причината е, че тя е много по-евтина от марихуаната – 20 лева за 30 грама. Синтетиката обаче била извънредно рискова, защото се пръскала с доста мощен химикал, който можел да трансформира в опиат даже елементарен чай или райграс.

Циганите се събирали на групи и най-често варели и пиели дрогата.

Припомняме, че единствено преди няколко месеца Михаил Щерионов-Пандурито беше задържан при огромна спецакция в гетото по съмнения за лихварска активност. Циганският барон и сега се намира зад решетките, защото има опасения, че може да окаже въздействие върху очевидците или да се укрие.

Ето го циганския барон Мишо Пандурито, сътворил невъобразим екшън в Бургас (СНИМКА)

Пандурито е осъждан неведнъж. Той обаче е със съществено въздействие измежду ромите, защото осигурявал работа на доста хора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР