Един от българин Бисер Джамбазов е станал официално и публично

...
Един от българин Бисер Джамбазов е станал официално и публично
Коментари Харесай

Един от обвинените за шпионаж е станал публично член на БСП в Лондон

Един от българин Бисер Джамбазов е станал публично и обществено член на Българска социалистическа партия в Лондон, заяви “Свободна Европа “.

Двама от тримата българи, задържани във Англия за шпионаж в интерес на Русия - Катрин Иванова и Бисер Джамбазов, са били последователи на Българската социалистическа партия (БСП).

Сергей Станишев, по това време евродепутат и ръководител на партията на европейските социалисти, персонално е връчил брошура за участие в Българска социалистическа партия на Джамбазов на 3 март 2016 година в Лондон. Това се вижда на фотоси от събитието, оповестени във Facebook профила на Станишев.

На тях участва и арестуваната българка Катрин Иванова.

Катрин Иванова, Бисер Джамбазов и Орлин Русев, който е считан за " мозък " на групата, са задържани в Лондон за шпионаж в интерес на Русия още през февруари, само че едвам предходната седмица БиБиСи заяви за случая.

Двама от тях - Джамбазов и Иванова, са в интервала 2015 - април 2021 година Те са били членове на секционни изборни комисии (СИК) в Лондон на поредност от вотове.

Досега от Българска социалистическа партия не са разпознали Бисер Джамбазов като техен член и не са коментирали проблема.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР