Един от асистентите в щаба на мениджъра на Манчестър Юнайтед

...
Един от асистентите в щаба на мениджъра на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Асистент на Оле обясни причините за лошата форма на Юнайтед

Един от асистентите в щаба на мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер - Майк Филан, показа, че спадът във формата на "червените дяволи " през последните няколко месеца е предстоящ след първичния напредък под управлението на норвежеца.

Солскяер стартира по страховит метод живота в Манчестър Юнайтед, като черепката на тортата беше остраняването на Пари Сен Жермен в осминафиналната фаза на Щампионската лига през предишния сезон. Оттогава обаче Юнайтед има потресаващите 6 победи от 24 изиграни мача в публични шампионати. Филан споделя мнението си по тематиката за работата на двамата отпред на гранда от Манчестър.

"Ние поехме тима от нищото, с цел да стигне до въздуха, само че по-късно свършиха силите на играчите, тъй като не бяха подготвени за това движение ", стартира Филан.

"Оле се бори в тежки условия, към момента надалеч не работи с мечтания от него състав. Той съумя да притегли едвам трима от огромните си цели, което не е задоволително, с цел да можеш да наречеш тима собствен ".

"Може да надградим с футболистите. Това, което е належащо, е Оле да бъде оставен да възвърне традициите в клуба ", приключи помощник-треньорът,
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР