Един от арестуваните при спецакцията преди два дни - Боян

...
Един от арестуваните при спецакцията преди два дни - Боян
Коментари Харесай

Ето кой е изпял жестоката банда от Поморие

Един от задържаните при спецакцията преди два дни - Боян Кабов-Бекира е станал очевидец на прокуратурата и е изпял цялата конструкция на проведената незаконна група (ОПГ), която се твърди, че се оглавява от Станислав Панайотов и братята Емил и Недялко Гетови, написа Флагман.

Това стана ясно довечера при гледането на мярката за неотклонение на поморийската тайфа.

По делото има осем обвинени, само че на седем от тях бе пожелан непрекъснат арест, а един бе бързо освободен.

Бекира е пуснат на независимост против алегорична гаранция от 1000 лв., разпитан пред арбитър и е съдействал на прокуратурата.

Изглежда е оказал помощ съществено на обвиняването, тъй като прокурорът довечера бе съществено необорим против останалите седем от ОПГ-то - Станислав Панайотов, Дойчин Иванов, Даниел Кичуков, Божидар Москов, Недялко Гетов, Емил Гетов и Димитър Йончев.

Боян Кабов-Бекира обаче остава обвинен и ще бъде съден, само че се чака прокуратурата да бъде снизходителна към него поради съдействието, което е оказал в досъдебна фаза.

Според наши източници Бекира е изцяло спокоен, тъй като получил сериозна поддръжка от избрани кръгове и надали някой от приятелите му ще има храброст да си отмъщава. Боян Кабов публично работи в прочут ресторант в Поморие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР