Един от акционерите във футболния Левски - Константин Папазов, който

...
Един от акционерите във футболния Левски - Константин Папазов, който
Коментари Харесай

Папазов пред bTV: Ще продам акции на фенове, а след това отиваме на турне

Един от акционерите във футболния " Левски " - Константин Папазов, който има 35% от собствеността на клуба, удостовери пред bTV, че следва да се раздели с част от скъпите книги. Те ще бъдат предоставени за продажба на почитателите на клуба.

" Коментирали сме тази алтернатива. Тя обаче минава след общото заседание. Направил съм цялостни съвещания с Тодор Батков (б.а. - някогашен притежател на " Левски " ), който през 2015 година е намерил финансиране и по този начин са продадени 3%. Ще се съветвам юридически със експерти, защото едно от нещата, които би основало бъдещи компликации е... 5% са 1 535 000 акции, които, даже да се обособят най-малко 100 в един пакет, това са бъдещи 15 000 акционери. Това е нещо, което юридически се опитваме да уточняваме, с цел да не се основат бъдещи компликации за събранията. Много е евентуално да има хора, които ще дадат повече от 100 лева, най-вероятно тази цифра няма да бъде достигната. Във всички случаи това е най-големият проблем в тази продажба ", съобщи Папазов.
89% от приходите на " Левски " за юни са принос на почитателите "Сините " използваха обществените мрежи, с цел да създадат следващия доклад
Той сподели още, че разчита на продажбата на абонаментни карти за сезон 2020/2021, като чака почитателите да закупят 10 000 пропуща.

" Най-важно е оптимално да се промотира оптимално акцията за абонаментните карти. Това е най-чистият доход за клуба и нещо, което хората ще получат в подмяна, тъй като картата ти дава право да присъстваш на всички мачове от сезона. Идеята за картата е подбудена от това, че в продължение на 4 месеца почитателите на " Левски " даряваха безплатно, поради огромната си обич. Но във всички случаи, картите са нещо, което почитателите закупуват и получават в подмяна на клуба. Най-леснодостъпно е финансирането посредством акцията за картите. След събранието, чисто организационно, единственият проблем, който би трябвало да ограничим, е числеността на новите акционери ", сподели Папазов.

Снимка: Lap.bg

" Сините " ще започват и нова акция за набиране на средства. През август Папазов и мажоритарният притежател Наско Сираков, ще подхващат турне в страната, с цел да се срещнат с почитателите и да промотират нова самодейност за издаване на идентификационен номер на всеки един от тях против възнаграждение на членски импорт.

" През месец август ще обиколим страната, във всеки град, с цел да можем да създадем тази акция за абонамент " членски импорт ". Има създадена софтуерна платформа, която е въпрос на дни да бъде дефинитивно прецезирана. Всеки един почитател ще има своя идентификационен номер. Всяко негово наличие на стадиона, всяко негово наличие в магазина, присъединяване в самодейност ще бъде непокътнато като история в базата данни. Смятаме, че това би провокирало някакъв интерес. Широко се приказва в цялата " синя " общественост, че хората са публично да има членски импорт. Той транспарантно ще отида в касата на клуба и транспарантно ще се вършат разноски на тези средства. Тези 3 месеца демонстрираха голям капацитет. И считам, че 10 000 души са взели участие във финансовото избавление на " Левски ". Потенциалът е голям и, когато обиколим страната, докоснем се до всеки един почитател и той осъзнае значимото си наличие за " Левски ", всеки би трябвало да се усеща съпричастен ", сподели Папазов.

Той съобщи, че е подготвен да се раздели и с още от акциите си, в случай че огромна компания изрази подготвеност да подкрепи финансово тима.

Кризата в " Левски " настъпи след признатите промени в Закона за хазарта, които засегнаха главния спонсор на " Левски " - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на предприемача, получил няколко обвинявания от българската прокуратура Васил Божков, на стадион " Георги Аспарухов " се устоят най-вече с дарения и продажба на абонаментни карти и билети. " Сините " не престават да натрупат задължения, като Сираков разгласи на първата си конференция като мажоритарен притежател, че сумата е близо 24 млн. лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР