Един от акционерите в ЦСКА - Юлиан Инджов, внесе яснота

...
Един от акционерите в ЦСКА - Юлиан Инджов, внесе яснота
Коментари Харесай

Инджов: Няма да строим нов стадион, искам да видя разрешително за строеж през септември

Един от акционерите в ЦСКА - Юлиан Инджов, внесе изясненост по отношение на реконструкцията на стадион "Българска войска " след срещата със спортния министър Радостин Василев. На срещата присъстваше и мажоритарния притежател на "червените " Гриша Ганчев.

„ Имаме доза оптимизъм, освен за спортната база, като цяло спорта в България да се наложи една основа да се постави с повече разсъдък напред “.

„ Не могат да се предвиждат тези периоди, има воля от всички страни да не се размотаваме във времето. Сроковете са доста разтегливи. Може да бъде за три месеца, може и три години да не ви стигнат “.

„ Изцяло нов стадион и ние не сме си представяли. Старият стадион ще бъде реконструиран. Коментирахме достъпа на стадиона. Лицензирането на стадиона би трябвало да пристигна от ФИФА и УЕФА, които имат условия. Ако мога да помечтая септември месец да видя разрешението за градеж на масата “.

„ Дълговете уточнихме – до края на 2019 или началото 20 година, всичко направено от тази дата не се одобряват все още. Ще продължим да преговаряме. За подобренията въз основата в Панчарево и на стадиона не мога да ви кажа точната цифра, само че е към 4 милиона лв., които са приети от „ Сердика Спортни Имоти “ през април 2021 година.

„ Ние не можем да ги представим като инвестиция. Подобренията възлитат на 6-7 милиона, само че тези, които ни признават, са единствено тези които са прикрени към „ Имоти “. Затова има разлика в цифрите. Затова са редуцирани на тези към 4 милиона “.

„ Имаме подготвеност от две години за инвестицията. Направихме си съответните прочувания. Имаме финансов проект и ангажимент да построим стадиона. Безспорно има значение. Като цяло, несъмнено ще се прави нова оценка поради това, че малко или повече ще костват парцелите “, съобщи Инджов на днешната конференция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР