Един от акционерите в ''Левски'' - Константин Папазов, коментира оставката

...
Един от акционерите в ''Левски'' - Константин Папазов, коментира оставката
Коментари Харесай

Тити: Утре ще мислим кой е да е новият треньор на Левски

Един от акционерите в ''Левски'' - Константин Папазов, разяснява оставката на старши треньора Георги Тодоров. Той разкри, че на следващия ден управлението на „ сините “ ще се събере и ще мисли какъв да е новият ментор на отбора. Тити прикани „ Синя България'' да бъде правилна към Георги Тодоров, който пое огромен риск като пое тима в доста тежък миг.

„ Георги Тодоров пое риска да поеме тима и да работи с млади момчета, които ги познава от академията. Грехота е, аз упражнявам баскетбол, запознат съм логика на психиката. Вчера си говорихме с целия треньорски щаб. При съществуването на Наско Сираков в ''Левски'' е неуместно аз да показвам мнение кой би трябвало да застане отпред на отбора. Има 48 часа време до идната подготовка. Всяко решение сме го правили с мисъл за ''Левски''. Ще се постараем да създадем най-хубавото не тимът да играе добре, а да намерим метод да се отблагодарим на милионите почитатели на ''Левски''. Представяте ли си какви щяха да бъдат резултатите от дарителската акция, в случай че имахме триумфи и на терена?'', съобщи Папазов пред Българска национална телевизия.

„ Утре ще се съберем и ще мислим какъв да е новият треньор, тежък миг е. Призовавам цяла ''Синя България'' да бъде правилна към Георги Тодоров. Радвам се, че има такива хора, които го пазят, тъй като в България сме огромни злобари и гледаме единствено лошото'', добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР