„Един определено различен конкурс! Записвам си в историята, че съм

...
„Един определено различен конкурс! Записвам си в историята, че съм
Коментари Харесай

Избраха Лейди България при спазени мерки за сигурност


„ Един несъмнено друг конкурс! Записвам си в историята, че съм съумяла да провеждам конкурс в условия на пандемия, обществена, икономическа и културна рецесия. Благодаря на всички девойки - любителки на мощните чувства, които не се отхвърлиха и се “биха” до дъно. Благодаря и на тези, които помогнаха това да се случи! “, написа в профила си във Facebook Мариана Маринова, дясната ръка на продуцента на състезанието Меги Савова.

Всяка жена заслужава и би трябвало да бъде същинска лейди - самостоятелна, съумяла и вярваща в себе си, и се оказа, че доста българки са такива. За присъединяване във финала бяха определени 12 представителки на разнообразни специалности над 100 претендентки за купата.

Дамите, които дефилираха са свободни, самостоятелни и съумели дами, които желаят да изградят лична кариера и финансова непоклатимост. Те знаят какво са постигнали и към какво се стремят.

Конкурсът се организира в три тура. В първия финалистките дефилираха с коктейлни рокли на бутик Резерве.

Във втория стадий девойките показаха себе си и отговаряха на въпроси от журито.

Третото дефиле по традиция беше в формалните тоалети на Mattew на дизайнерката Веселина Матев.

Както постоянно, Лейди България поддържа благотворителна идея. Личната акция на състезанието е под надпис “От обич към теб”, отдадена на болните от рак на гърдата, благодарение на Витацептин - мощен антиоксидант и различна терапия за онкоболни пациенти. Чрез акцията Лейди България ще даде безвъзмездни лечения на 5 заболели дами.

По време на състезанието беше изработен търг в интерес на Асоциация за поддръжка на децата. А надарените малчугани изнесоха мини концерт пред подбраната аудитория.

Водещи на събитието бяха носителката на купата „ Лейди България “ – Елизабет Методиева и артистът Ники Сотиров.

Победителите получиха дарове от Рефан, Parfois, Revanesse,Body Talk, Skin Professional Dead Sea Cosmetic.

Д-р Софиен Реахи подари сияйна усмивка на призьорката. Той е победител в влиятелния интернационален стоматологичен конкурс Усмивка на годината.

Журито в състав Стефан Илчев, Мисис България Д-р Полина Паньова, Ива Атанасова, Иван Рупчин, Велина Евтимова, Веселина Матев, Тюркар Тюркер избра следните победителки:

* Lady Bulgaria universe - Татяна Иванова от Пловдив. Таня е представител на международен бранд долни дрехи Med за България, Сърбия и Румъния.

* Lady Bulgaria world - Вероника Мартинова от Девин. Директор маркетинг в консултантска къща и шеф на мач мейкинг организация,,Идеалната половинка”.

* Първа подгласничка Lady Bulgaria - Мирела Илиева от Варна

* Втора подгласничка Lady Bulgaria Симона Георгиева от Бургас

* Трета подгласничка Lady Bulgaria - Светлана Стойкова от Козлодуй.

Организатор на събитието Мисис България Мариана Маринова

Продуцент и притежател на марката „ Lady Bulgaria “ е Меги Савова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР