Един образ изисква много работа и много труд. Като малък

...
Един образ изисква много работа и много труд. Като малък
Коментари Харесай

Дичо: Всеки образ в „Като две капки вода“ ми е дал нещо специално

„ Един облик изисква доста работа и доста труд. Като дребен харесвах Felicita на Ал Бано и Ромина Пауър – някои шлагери остават просто закодирани в индивида. Фънки танцуваше, а дуетната ми половинка беше страхотна! “, показа ентусиазма след успеха в единадесетата нощ на имитациите Дичо. В студиото на рок изпълнителят описа детайлности от подготовката с облика, в който му партнираше и победителката от пети сезон Миахела Маринова.

„ Силвия Кацарова беше един от сложните ми облици – признателен съм на самата Силвия, което пристигна и пя с мен и Етиен на бекстейджа преди излизането ми. Всеки облик ми е дал нещо – за музикантите е извънредно потребно да минат през разнообразни стилове “, описа Дичо. За всеобща изненада артистът призна, че околните до него облици като Лени Кравиц и Боно, не са били толкоз сполучиливи колкото Сашо Роман и Ал Бано, точно поради приликата до личния му жанр.

На полуфинала на шоуто на 20 май Мария Илиева ще се впусне в двоен облик с Каризма, а Петя Буюклиева ще премери глас в облика на Арета Франклин. ТИТА ще бъде Никол Шерцингер, а Деси Добрева ще скочи в дълбоките води на операта с Монсерат Кабайе. Милко Калайджиев ще се причисли към титаните на рока като Данчо Караджов, а Папи Ханс ще бъде MC Hammer. Стефан на собствен ред ще бъде Емил Димитров, а Дичо ще се върне към женските облика с M People.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ на 20 май от 20:00ч. по NOVA.

Следете, и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на ", а задачите епизоди на предаването гледайте в
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР