Един невинен човек ще влезе в затвора. Докторът трябва да

...
Един невинен човек ще влезе в затвора. Докторът трябва да
Коментари Харесай

Осъденият за убийство Йордан Опиц: Аз ще излежа присъдата на доктора! Той е лекар, нужен е…

Един почтен човек ще влезе в пандиза. Докторът би трябвало да бъде пуснат, този човек е почтен. Това съобщи пред Би Ти Ви наказаният за ликвидиране иконописец Йордан Опиц.
 Припомняме, че той простреля 25-годишния Мариян Янчев с персоналния си газов револвер, нелегално преправен на военен. Трагичният случай се случи на 5 февруари 2007 година, когато Опиц и негови съседи виждат двама младежи във входа на жилищната постройка и вземат решение, че са влезнали да крадат. Обяснението е, че кооперацията е неведнъж обирана. За да попречат на обвинените да избягат, съседите заключват входната врата, отрязвайки пътя за бягство на двамата. Те обаче отварят прозореца към полуетажа на стълбището и скачат от там. Тогава Опиц излиза от входа и прострелва Янчев в гърба сега, когато той одеве се е приземил на земята в опит да избяга.
“Онзи човек какво прави там с нож, той е отишъл да убива. Докторът какво да направи”, попита Йордан Опиц.

“Вълнувам се, тъй като нещата се повтарят. Ако аз не бях стрелял, в този момент никой нямаше да ме помни. Но аз не мога да не помни, моето семейство също няма да забравЯТ, приятелите ми няма да забравят”, отсече иконописецът.

“Ако моят случай се повтори, ще направя същото. Ако би трябвало, ще отида да лежа в пандиза вместо него, тъй като аз съм непотребен, а той е лекар”, заключи той.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР