Един моделиер Везни трябвало да направи костюмите за голяма филмова

...
Един моделиер Везни трябвало да направи костюмите за голяма филмова
Коментари Харесай

Каква е в работата си всяка Везна според световно известния астролог Линда Гудман

Един моделиер Везни трябвало да направи костюмите за огромна кино продукция. Той се затворил в модерния си апартамент в Бевърли Хилс и цели шест седмици не съумял да нарисува нито една схема. Не че нямал хрумвания.

Причината била в килима. С пауново синия си цвят той му причинявал мигрена и индивидът не можел да мисли, камо ли да твори. От друга страна не желал да си смени жилището, тъй като му харесвала гледката от прозореца. Работата по кино лентата спряла и всички се чудели какво да върша. Най-после продуцентът разкрил казуса. Веднага бил донесен различен килим в нежно розово.

Всъщност продукцията имала шанс, че продуцентът бил Близнаци. Той желал работата да продължи колкото се може по-скоро и не се подразнил от капризите на моделиера. Близнаците и Водолеят нямат равни на себе си, когато би трябвало да се оправят с деликатния характер на Венера. Защото сред въздушните знаци съществува неосезаема връзка. Всички те плуват върху някакъв необикновен облак, само че на друга височина.

Не бива да мислите обаче, че в случай че имате чиновник Везни, би трябвало незабавно да търсите нов килим. Не всички от тази зодия са незаменими създатели с изострена сензитивност. Но и най-обикновеният чиновник ще работи с по-голямо наслаждение, в случай че ситуацията не го изнервя и гнети. Ще бъде по-изпълнителен, в случай че сътрудниците не го наскърбяват.

Неблагоприятната атмосфера го потиска. Твърде сензитивен към вибрациите на цветовете, той е също по този начин сензитивен и към вибрациите на човешката характерност, изключително в затворени и тесни пространства. Ако усетите, че вашият зависещ Везни стартира да работи не по този начин прецизно както нормално, потърсете повода в близост . Може би не понася куриера или чистачката. Но може да го нервира и попивателната на бюрото му. Дайте му нова и чиста, най-добре в небесносиньо, преместете чистачката на друго място и наредете куриерът да не му се мярка пред очите. Няма да повярвате какъв брой бързо всичко ще си пристигна на мястото.

Всичко е допустимо в службата, когато нечии везни се разклатят. Не бива да се ядосвате и да се сърдите на подчинения си, че е тъмен и неприятелски. Представете си и вие по какъв начин бихте се чувствали, в случай че равновесието ви се наруши – като в лодка, мятаща се в бурно море . Може би проблеми у дома са причина за неприятното му въодушевление. Запазете успокоение и му дайте малко време. Скоро вашият чиновник Везни ще възвърне равновесието си и в службата ще настъпи мир, а работата ще потръгне с усмивка.
 Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini Edna предлага Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini
Много хора, родени под този безоблачен знак, посвещават живота си на профсъюзна активност, която им дава чудесната опция да се борят за своя блян – висшата правдивост. Ако в предприятието ви има някакъв синдикат, бъдете сигурни, че подчинените ви Везни ще бъдат дейни негови членове и ще спомагат за равнопоставеност и заслужено възнаграждение на служащите. Ако ли няма, те отново ще влязат в ролята на миротворци и ще тушират кавгите и недоволствата.

Без никакви пристрастия ще пазят и двете страни до момента в който се реализира уравновесеното съглашение. Най-интересното е, че постоянно сами провокират разногласия на работното си място, които им работят здравословно и ги изпълват с приятност и задоволство. Но щом мозъчните им тренировки стигнат точката на шупване, когато нервите на близките са пред разкъсване, подстрекателите се измъкват с усмивка и стартират да леят целителен еликсир върху пострадалите, до момента в който възвърнат положителното въодушевление на всички.



Днес за сходно нещо за малко да ми откъсне главата. Мога ли да предположа, че колекционира плочи и всяка вечер ги слуша на свещи?” Причината за другите настроения още веднъж е във въпросните везни. Родените в тази зодия ще ви обичат за това, за което са ви ненавиждали оня ден, а на следващия ден ще ги нервира това, което през вчерашния ден са считали за очарователно.

Но при всички тези съмнения надълбоко в себе си те не се трансформират. Сърдитите им гримаси са повърхностни, а усмивките им – същински. Не обръщайте внимание на първото и се доверете на второто. Вашата служителка Везни надали ще бъде изнежена и капризна. Веднага ще ви даде да разберете, че прелестно може да се оправя и сама в живота.



Няма да се държи жестоко и вулгарно. По-скоро ще носи у себе си нещо от загадъчността на американската Организация на девойките. Понякога може да ви замязя на апетитна филия пшеничен самун, намазана с пълен пласт мармалад, само че това е приятна наслада. Физическата интензивност и заниманията с книги участват неотменно в живота ѝ – зависи единствено в каква степен. Тя нормално обича дългите екскурзии я прекарва много време в библиотеката. Между екскурзиите и разходките ѝ има дълги интервали на разпределяне и отмора, когато възвръща силите си и запълва времето с четене.

Не се учудвайте на заниманията на вашия чиновник Везни в извънработно време. Те нямат нищо общо с главната му специалност, само че в действителност и в тях той е не по-малко експерт. Може да работи като търговски сътрудник, а в това време да отбрани научна степен по право, да вземем за пример.

Но с каквито и разнообразни неща да се занимава, има едно нещо, за което мисли постоянно – за девойки и за женска хубост. Най-малко деветдесет % от мъжете, родени под знака на Венера, се абонират за списания от вида на „ Плейбой”. Може малко да се срамят от тази уязвимост, само че обичат да преглеждат скрито фотоси на девойки от нощни заведения.

Нямат нищо срещу да ги погледат и в натура, единствено че бъдете сигурни, че незабавно след програмата ще си тръгнат, преди да е станало прекомерно шумно и задушно. Жененият мъж Везни, изключително в случай че има благополучен брак, рядко стига в ползите си към другия пол по-далеч от образната приятност. Ергените обаче имат по-малко задръжки и могат да са същински донжуани.

Везните в никакъв случай не са сами в лодката си. Те са или женени, или сгодени, или разведени и в разгара на най-голямата си любовна случка. Всеки си има своята сърдечна половинка и назад.



Ако желаете в службата ви да царува прелестна атмосфера, намерете си чиновници Везни . Грижете се за тяхното въодушевление с тиха и приятна музика. Никога не им крещете. Логично им обяснете същността на новите задания. Не им поставяйте непостижими периоди и не им създавайте напрежение. Уважавайте мозъка им, тъй като са по-интелигентни от другите ви чиновници. Тогава те в никакъв случай няма да ви основават проблеми и ще се схващат с всичките си сътрудници.

Ще бъдат тактични и дипломатични, а в напрегнати обстановки ще бъдат край вас и ще ви оказват помощ с точни препоръки. Везните са съществен знак. Чувстват нужда да управляват и са почтени за това. Създайте условия на вашия чиновник да разгърне всичките си благоприятни условия и качества и ще се убедите какъв брой леко ще се оправи със комплицираните и заплетени проблеми. Той ще се облича с усет и ще се държи с очебийно достолепие. А това ще е от изгода за реномето на компанията . Колкото до дамата Везни, тя ще съумее сама да си вземе това, което желае. Дайте ѝ опция да пораства служебно, тъй като така и така надали ще ви остави на мира. Върху красивите ѝ плещи има много интелигентна главица. Защо пък да не я употребявате?



Везните са доста музикални и артистични. Проявяват натурален нюх към правото и закона и податливост към философията. Най-често се изявяват в шоу-бизнеса, издателския отрасъл, медицината, правораздаването, науката, политиката и духовенството. Влече ги търговията, градинарство-то и вътрешната архитектура. Но без значение къде сеят добрина и естетика,термометърът им сочи непроменяемо умерена температура. Той рядко пада под нулата или се качва стремглаво нагоре.

Сякаш във компанията ви има някакъв човешки регулатор на въздуха с автоматизирана спешна система. Той е без гаранционна карта и несъмнено ще ми възразите, че това не е доста редно.

Да, по този начин е, само че от друга страна… Я почакайте! Престанете да обмисляте и претегляте всичко, което ви споделям. Държите се просто като Везни!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР