Един млад пловдивчанин прояви изключителна инициативност и създаде прекрасен подарък

...
Един млад пловдивчанин прояви изключителна инициативност и създаде прекрасен подарък
Коментари Харесай

Пловдивчанинът Димитър създаде автоматична хранилка за бездомни животни

Един млад пловдивчанин прояви изключителна разпоредителност и сътвори прелестен подарък за стотици бездомни животинки. Изправени пред студените зимни месеци, кучетата и котките, които нощуват под намерено небе, трудно оцеляват, защото естественият метод, по който си набират храна и вода, става недосегаем за тях. 

Затова Димитър взема решение да почерпи от непознатия образец и пресъздава автоматизирана хранилка за бездомни животни, чийто първообраз е видял в Англия. Отдаденият на положителната задача мъж признава, че конструктивният развой не е бил изключително лек.

" Голяма инженерна битка беше до момента в който я направя, само че... умел съм! ", написа Димитър в пост в обществените мрежи, където показва структурата.

Принципът на работа е елементарен - тръбата се цялостни с храна или вода, и под личната им тежест се контролира без да прелива, без да се мокри и по едно и също време с това стоешком цялостна. 

Снимката с изобретението се разпространява с шеметна мощ и печели на Димитър възторженостти от стотици пловдивчани, оповестява уеб сайтът трафикнюз.

Приветствията за положителната му идея и осъществяване изпълват мненията, а ние публикуваме един от тях, който обобщава позицията на съгражданите му:

" Браво!!! Уникално откритие е! Виждала съм фотоси, само че смелостта да я направи някой В България - направо е гражданска война! Трябва едно видео туториал да покажете на тия хора по какъв начин се прави! Как се оказва помощ! Супер сте!!! "

Димитър скромничи и неведнъж акцентира, че единствено е претворил нещо към този момент основано, само че това не пречи да му кажем едно огромно " Браво! " за напъните и за идеята. Той е образец, че любовта към животните, стартира и свършва с грижата за тях. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР