Един Митко, келеш такъв, ще привиква прокурорите!: това заяви премиерът

...
Един Митко, келеш такъв, ще привиква прокурорите!: това заяви премиерът
Коментари Харесай

Бойко Борисов за главния секретар на президента: Келеш такъв, един Митко, ще привиква прокурорите

" Един Митко, келеш подобен, ще привиква прокурорите! ": това съобщи министър председателят Борисов по адрес на основния секретар на президента Димитър Стоянов, до момента в който разясняваше днешното изказване на президента Румен Радев, че снема доверието си от държавното управление. Впоследствие Бойко Борисов назова " мисирки " журналистките, пристигнали да отразят позицията му за изказването на президента, написа glasove.com.

``
реклама

" Днес го чувам и основния му секретар. Този келеш Митко ще ми дава оценка. За един мой есемес до Висш съдебен съвет, за който ме направихте на луда калинка тогава и се обяснявах толкоз доста, а той в този момент си привиква прокурорите в президентството ", съобщи министър председателят Бойко Борисов. 

„ Опасно е да атакуваш прокуратурата, по тази причина си търси (президентът - бел. ред.) различен зложелател. Ето, вие като някакви мисирки тичате след мен да ме питате. Иска да отклони офанзивата към мен, тъй като му е по-изгодно от това да изяснява какво е направил “, обърна се към Борисов към събралите се журналистки. След това се опита да се извини за това съпоставяне и още един път ги назова " мисирки ".

В опит да замаже гафа, премиерт прикани журналистките: “Хайде, тогава, една по една да ми задавате въпроса, с цел да не е така… тъй като, като по този начин извършите “бррр ”, и аз се стресирам, започвам да не мога да отговоря вярно. Затова не ме стресирайте! Ето, аз съм под напрежение, доста съм обезпокоен, доверието - паднало, извънредно, какво ще правиме?! ”, добави Борисов с усмивка. След което стисна ръката на кмета на Перник Станислав Владимиров, потупа го по рамото и сподели: “В тебе имам огромно доверие, братко! ”. Кметът на Перник също се засмя.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 MrBean (преди 1 минута) Рейтинг: 17798 | Одобрение: 3768 Изпуска си нервите Тиквуня? Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР