Един минувач намерил безпомощното дете и веднага се обадил в

...
Един минувач намерил безпомощното дете и веднага се обадил в
Коментари Харесай

Бебе, което майка остави да умре в боклука, оцеля и стана милионер СНИМКИ

Един минувач намерил безпомощното дете и незабавно се обадил в полицията. Момчето било прието в болница с леки пострадвания. А по-късно му потърсили ново любящо семейство. Това била двойката Нейтън и Бети Фигърс.

Фреди си спомня, че детството му е било тежко. Веднага откакто познатите му разбрали, че е открит в боклука, той бил неотложно жигосан и отритнат.

Когато станах малко по-възрастен, родителите ми описаха какво се е случило с мен. В детството си доста преживявах всичко това и почтено казано бях извънредно свенлив “, споделя Фреди Фигърс.

Когато Фреди бил на девет години, татко му му купил развален компютър Mac, с цел да има с какво да се занимава и да се разсейва от проблемите. Но точно с помощта на това момчето осъзнало, че желае да свърже живота си с технологиите.

На 13-годишна възраст той към този момент независимо поправял компютрите из целия град. На 15 години основал лична компания, занимаваща се с ремонта на комплицираното съоръжение, която била основана в хола в дома му, написа World Of Buzz.



След известно време младежът изобретил GPS тракер, който се слага в обувките. Първоначално той просто желал да знае къде се намират възрастните му родители. Но тази технология се оказала търсена на пазара и Фреди получил 2,2 милиона $ за нея.

Сега Фреди не е просто момче, което е било открито в контейнера за боклуци. Той е началник на огромната телекомуникационна компания Figgers Wireless. Стойността на компанията надвишава 62 милиона $.



В допълнение, мъжът е основал лична благотворителна фондация - The Figgers Foundation, наречена по този начин в чест на родителите му, без които, съгласно предприемача той нямаше да успее.

"Най-доброто нещо, което човек може да направи, е да окаже позитивно влияние върху различен. "

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР