Един месец след смъртта на актьора Върн Тройър, най-добре познат

...
Един месец след смъртта на актьора Върн Тройър, най-добре познат
Коментари Харесай

Годеницата на Мини Ми: Третираше ме като робиня, беше зависим от секса

Един месец след гибелта на артиста Върн Тройър, най-добре прочут като Мини Ми от кино лентата “Austin Powers”, "Mirror " разгласява изявление с неговата някогашна избраница Рене Шрайдер. В изявлението тя споделя за връзката си с 81-сантиметровия артист и разкрива неговата "тъмна страна ".

Двамата се срещнали на новогодишно празненство преди девет години и бързо по-късно заживели дружно в Лос Анджелис. "Платих половината наем, мислейки си, че той ще бъде благородник и ще поеме своята половина, само че той не беше, " споделя Рене, която по това време работила като сервитьорка.



Тя прибавя, че артистът имал две страни - занимателната и духовита страна и "мрачна и злобна " страна - на хроничния пияч с гнусен манталитет, която имала нещастието да познае. Тя споделя също по този начин, че Тройер бил извънредно свидлив, водел я в заведения за хранене за бърза храна и ѝ подарил пластмасов пръстен. Освен това я третирал като робиня, пиел прекомерно доста и непрекъснато сменял настроенията си.



Връзката им завършва през 2008 година, откакто той разгласил без нейно единодушие в интернет фотография, на която вършат секс. "Нашата първа среща беше в дома му, гледахме “American Idol” и играхме видео игри. Тогава той живееше в къща, особено пригодена за него, с дребни мебели, " спомня си актьорката и признава, че той в никакъв случай не я е привличал полово.

"Честно казано, повече от нощите бяха ужасни. Затварях си очите и мислех за секса като за доброволческа работа, като на нещо, което върша за него, " споделя Шрайдер и прибавя, че през цялата им връзка правили обич единствено десетина пъти, защото постоянно си измисляла оправдания.

"Бях негова асистентка и готвачка, даже отварях и писмата от почитателите му и им изпращах отговори от негово име, до момента в който той висеше в интернет и четеше какво се написа за него. Така и в никакъв случай не ми благодари за това, " заключава някогашната избраница.

Върн умря на 49-годишна възраст, 20 дни откакто бе признат в болница поради алкохолизъм и меланхолия. Конкретната причина за гибелта му още не е оповестена, защото към момента не са подготвени резултатите от токсикологичния му тест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР