Един месец след Франкфурт отваря врати Международен автомобилен салон София

...
Един месец след Франкфурт отваря врати Международен автомобилен салон София
Коментари Харесай

Желязков: Автомобилен салон София 2019 ще бъде най-значимото събитие на годината

Един месец след Франкфурт отваря порти Международен авто салон София 2019 и това ще бъде най-значимото събитие на годината, освен поради участниците и експонатите, само че и поради отношението, което имаме към него. Това сподели при откриването на ревюто през днешния ден министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Накъде върви автомобилната промишленост ще забележим на ревюто, само че едно е ясно - утрешният автомобил няма да е вчерашният. Говори се за различни горива и различно задвижване, само че скоро ще приказваме за ретрозадвижване, това, което следим през днешния ден. Автомобилите ще стават все по-смарт, ще поддържат връзка един с различен, ще поддържат връзка с инфраструктурата и с лидера, в случай че има подобен в автомобила, само че едно нещо ще остане - желанието да се сливаме с автомобила, удоволствието, което изпитваме, когато управляваме автомобила, колкото и някой ден това да бъде единствено спомен ", разяснява министър Желязков. По думите му автомобилът има и обществена функционалност и доста скоро ще станем очевидци по какъв начин новите технологии ще разрешат колите да стават все по-достъпни.

Росен Желязков разяснява и уговорката на държавното управление, който е - " от ден на ден нови коли в послание и те да стават все по-достъпни. Това по думите му ще става посредством принадлежности - фискални и други, тъй като новият автомобил е освен по-екологосъобразен, само че и по-безопасен ".

В умозаключение министър Желязков пожела на добър път на авто салон София 2019 и всички да имат нови коли.

Тазгодишния 24-ти Международен авто салон София 2019 се открива за гости на следващия ден и ще продължи до 20-ти октомври в Интер Експо Център. Общо 250 експоната, от които 14 нови модела мотоциклети са показани на него.

В ревюто вземат участие над 75 компании - изложители, които на 12 000 кв.м изложбена повърхност показват най-хубавото от автомобилната промишленост. Посетителите ще видят повече от 70 софтуерни новости и автомобилни министър председатели - 16 нови модела, 13 фейслифта и 18 нови модификации.

Акцент в тазгодишният Международен авто салон София 2019 ще бъдат екологичните коли.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР