Един мъж и съпругата му сега са по-добре със £7000

...
Един мъж и съпругата му сега са по-добре със £7000
Коментари Харесай

Дядо споделя как едно телефонно обаждане е дало на семейството му допълнителни £7000 на година

Един мъж и брачната половинка му в този момент са по-добре със £7000 на година, откакто схванаха, че дават отговор на изискванията за избрана поддръжка и помощи.

Стивън Спирел, 80-годишен от Чипенхам, Уилтшър, се обърна към благотворителната организация Independent Age по-рано тази година, защото общият приход от пенсия на брачната половинка му и брачната половинка му Марг не доближаваше толкоз, колкото в миналото. Това означаваше, че понижават доста, с цел да покрият месечните си сметки.

Стивън сподели пред The ​​Mirror: „ Получавам държавна пенсия и дребна частна пенсия, за която платих доста пари, която трябваше да даде аз £400 на месец, само че когато пристигна, бяха единствено £90 на месец. Мисля, че би трябвало да са били неприятни вложения. А жена ми получава единствено главната държавна пенсия.

" Основното нещо беше отоплението. Трябваше да го понижим и да понижим количеството, което използваме. Продадох и колата, тъй като застраховката и цената на бензина бяха толкоз високи, нямах доста мирис и ми беше мъчно да вървя, тъй че из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР