Един мъж е арестуван по подозрения за терористични престъпления, след

...
Един мъж е арестуван по подозрения за терористични престъпления, след
Коментари Харесай

Задържан е мъж за терора в Лондон

Един мъж е задържан по съмнения за терористични закононарушения, откакто кола се блъсна в заграждения пред английския парламент през вчерашния ден сутринта.

Арестуваният се споделя Салих Катер, английски жител на 29 години, роден в Судан, оповестява Би Би Си. Той е бил отведен за разпит.

Скотрант Ярд оповестяват, че мъжът е бил задържан по съмнения за опит за ликвидиране.

FOX NEWS ALERT: Man accused in London’s suspected terror attack identified pic.twitter.com/kVtYqQR0wv
— FOX & friends (@foxandfriends) August 15, 2018
Трима души бяха ранени през вчерашния ден откакто кола мина през колоездачи и пешеходци наоколо до метростанция Уестминстър в утринния час пик.

За обвинения е ясно, че живеел в апартамент на първия етаж, над търговски обект в Бирмингам допреди 4 месеца, когато се мести в северно лондонско предградие.

Според съседите му той е спокоен мъж, който постоянно посещава интернет кафенета и околните питейни заведения за наргиле, които се намират на улица Стратфорд.

Местен гражданин на име Ахмед Абди го разказва като човек, който "никога не приказва с никого " и прибавя, "познах го от фотосите по новините и бях шокиран ".

Вчера стана ясно, че полицията преглежда пътния случай край английския парламент като терористичен акт, оповестяват международните организации.

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР