Един логичен завършек след като човек, който няма как да

...
Един логичен завършек след като човек, който няма как да
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Това е един логичен завършек

" Един логически свършек откакто човек, който няма по какъв начин да сплоти хора в личната си партия направи опит да сплоти хората в обществото ", стартира Кирил Добрев.

" Проблемът е главно с госпожа Нинова. Самите партии споделиха, че казусът не е в Българска социалистическа партия, а в индивида, който води договарянията ", добави той.

" Следваме политическата логичност и би трябвало да предлагаме министър-председател и аз мисля, че госпожа Нинова е подобаващ вид за поста. Другото, което би трябвало да създадем е да върнем мандата ", сподели още депутатът.

" Тук не става въпрос за предпочитание и отвращение, госпожа Нинова е функционалност от някаква партия. Желания може да има на панаира в Мездра, а не в постройката на " Позитано ", безапелационен бе Добрев.

" Ако органът заявява, че тя е подобаваща за министър-председател, а и тя се готви за това от шест години, Нинова би трябвало да е подготвена да поеме тази отговорност ", посочи депутатът.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР