Един кмет няма място на протеста, но е нормално хората

...
Един кмет няма място на протеста, но е нормално хората
Коментари Харесай

Във воден режим Перник може да изкара до април, обясни кметът Станислав Владимиров

Един кмет няма място на митинга, само че е обикновено хората да са гневни. Тук имаме обективно несвършена работа. Разчитаме в този воден режим да имаме вода до април. Това съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров във връзка недоволството, което перничани готвят, поради водното злополучие.
Живея в квартал " Твърди ливади ". Къпем дребното си дете с вода от чешмата. Като всички перничани, оправяме се. Зареждаме се с вода, разяснява градоначалникът.
По думите му множеството заведения за публично хранене, които имат опция, имат хидрофобни системи, други употребяват бидони. Риск няма по какъв начин да няма. Този риск от санитарно-хигиенна позиция стои във всеки един миг, съобщи Владимиров. Поръчани са химически тоалетни, ще желаяме и от страната помощ в тази посока, защото общината не може да се оправи, стана ясно още от думите на кмета.
Разчитаме в този воден режим да имаме вода до април месец, разчитайки на ВиК сдружението, сподели още кметът. 
Министерски съвет има подготвеност да построи оборудването за 45 дни (става дума за връзката от язовир " Белмекен ", която да обезпечи вода на  Перник, без да се нарушава водоподаването към София - бел. ред.), напомни градоначалникът. Кметът не пожела да влиза в политическа изразителност във връзка с вота на съмнение на Българска социалистическа партия поради водната рецесия, защото уточни, че в този момент сега той би трябвало да преведе Перник през тази обстановка.
Още за водната рецесия вижте в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР