Един класически и ежедневен начин да носите белия потник е

...
Един класически и ежедневен начин да носите белия потник е
Коментари Харесай

4 начина за стилизиране на бял потник

Един типичен и всекидневен метод да носите белия потник е като го съчетаете с дънкови къси панталони. Тази лесна композиция основава спокоен и безконечен външен тип, който е съвършен за горещите летни дни. Семплата визия на белия потник разрешава на дънковите къси панталони да заемат централно място, създавайки уравновесен и изящен отбор.

За да завършите визията, прибавете чифт сандали или маратонки и допълнете със слънчеви очила и сламена шапка за нотка лятна нотка.



 

Друг метод е да добавите нотка цвят с аксесоари. Независимо дали става въпрос за блестящо изразително колие, пъстър шал, или смела чанта, включването на цветни детайли може неотложно да повдигне външния тип и да го направи по-привличащ вниманието.

Това е превъзходен метод да покажете персоналния си жанр и да добавите образен интерес към другояче обикновен тоалет. Съчетайте белия потник с неутрално долнище като бели или бежови панталони или дънкова пола, с цел да позволите на цветните аксесоари да изпъкнат.



 

За  гъвкава визия помислете за слагане на бял потник с лека жилетка или кимоно. Това прибавя напълно друго измерение към облеклото, като в същото време го резервира леко и ветровито за летните месеци. Изберете жилетка или кимоно в спомагателен цвят или занимателен модел, с цел да добавите образен интерес към тоалета. Тази композиция върви добре с дънки, къси панталони или даже струяща се пола, което ви разрешава да създавате разнообразни визии с един и същи бял потник.

Един моден метод да облечете бял потник за лятото е като го приберете в пола с висока талия. Това основава изчистен и мекушав външен тип, който може да бъде облечен нагоре или надолу според от мотива. Съчетаването на бял потник с макси пола основава бохемска атмосфера, идеална за облекло от плаж до бар. Като опция, впъхването на бял потник в ушита пола вид молив основава по-изискан и подобаващ за офисна визия. Тази композиция може да бъде допълнена с ефектни бижута и обувки на ток. Универсалността на белия потник дава безкрайни благоприятни условия, когато става въпрос за стилизиране с разнообразни поли.

 



 

Разбира се, класическият метод да носите бял потник е със сини дънки, създавайки безконечна и непринудена визия. Тази композиция е съвършена за всекидневието или бягане по задания, осигурявайки комфорт без жертване на жанр. Въпреки това, с цел да добавите неповторим привкус към това класическо комбиниране, обмислете избора на дънки с висока талия или изхабен деним, с цел да добавите нотка характерност. Освен това, слагането на бял потник под блейзър или жилетка може неотложно да повдигне тоалета и да го направи подобаващ за по-официална конюнктура.



 

Опростеността на белия потник дава безкрайни благоприятни условия, когато става въпрос за оформяне с разнообразни долнища и пластове, което го прави универсална и съществена част от всеки летен дрешник.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР