Един и същ композитор създаде огромна интрига между две от

...
Един и същ композитор създаде огромна интрига между две от
Коментари Харесай

Тотална излагация в „Пайнер“! Емилия окраде песен на Преслава + клиповете на още две певици!

Един и същ композитор сътвори голяма конспирация сред две от оборотните изпълнителки на „ Пайнер “ – Емилия и Преслава, разбра HotArena.

Преди няколко дни русокоската пусна новия си пресен план „ Само тебе желая “, чиито музика и аранжимент  дело на Даниел Ганев . Още на първо слушане на меломаните е направило усещане, че песента им е супер доста позната и им прилича на различен, към този момент излязъл шлагер. „ Само тебе желая “ звучи и е изпята едно към едно както Преслава го е направила в своето парче от 2017-а „ Не се изтриваш “. Справка демонстрира, че и в този план по основаването на музиката е работил Даниел Ганев. Та да не кажем, че е предложил на Емилия същия инструментал, с по-друг аранжимент и е предложил същото канто.

 

Все сме слушали побългарени кавъри на задгранични части, само че рядко се случва две колежки от една музикална компания да се „ крадат “ една друга. Да не приказваме, че мъжете, употребявани и в двете видеа, ни наподобяват като еднакъв човек.

 


Идеята с маскираните хора зад кормилото на кабриото режисьорът на „ Само тебе желая “ е гепил от видеото на певицата Brooke Candy – „ Opulence ” , останалата част от фрагментите са въодушевени от клипа на Lana Del Rey - „ Blue Jeans ” .



Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР