Един голям атлет направи своето последно участие на голям форум

...
Един голям атлет направи своето последно участие на голям форум
Коментари Харесай

Хартинг след последния си голям форум: Тази вечер не би могла да бъде по-хубава

Един огромен спортист направи своето последно присъединяване на огромен конгрес във финала в мятането на диск на Европейското състезание в Берлин през вчерашния ден. Олимпийският, троент международен и повторен европейски първенец Роберт Хартинг не съумя да завоюва орден на последното си огромно съревнование, откакто остана шести във финала с 64.33 м. Той обаче подвигна на крайници повече от 40 000 на Олимпийския стадион в родината си и дълго след финала продължи да раздава подписи на най-верните си почитатели.

A post shared by Robert Harting (@derharting) on Aug 9, 2018 at 12:43am PDT
“Опитах да дам всичко от себе си. Това беше прелестна вечер, не би могла да бъде по-хубава. Благодаря на всички, че бяха тук. Всички спортисти са герои за избран интервал от време, тъй че аз съм. Това съревнование не беше положително за мен. Чувствах се добре, само че не съумях да го покажа. Ако би трябвало да съм почтен, бях малко напрегнат. Не съумях да се насладя на надпреварата и подкрепящата публика”, сподели ексцентричният немец след надпреварата.
Той разяснява и по какъв начин се е чувствал в този момент и през 2009 година, когато завоюва международната купа в Берлин и раздра потника си в насладата си: “Стадионът е същият. Но аз не съм същият. Характерът ми се промени изцяло. Тогава не бях никой и реализирах един огромен резултат. Ще направя последното си съревнование тук – на Олипийския стадион на ISTAF на 2 септември. След това ще осъзная, че атлетическата ми кариера е завършила. И тогава ще мисля какво идва след атлетиката. “

РАЯ ИВАНОВА, делегат на Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР