Един фен на Цървена звезда е тежко ранен, след като

...
Един фен на Цървена звезда е тежко ранен, след като
Коментари Харесай

Един тежко ранен след бой между фенове на ПСЖ и "Звезда"

Един почитател на " Цървена звезда " е тежко ранен, откакто агитки на сръбския отбор и " Пари Сен Жермен " се сбиха в парижко заведение след срещата от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

Сръбският отбор бе осъден да няма проведена агитка на стадиона, само че по улиците на френската столица имаше голям брой ентусиасти, пристигнали да поддържат балканския тим, включително и членове на фен-групата " Делие " - най-активната секта по трибуните.

След мача, който приключи с победа 6:1 за парижани, група от френски ултраси е нахлула в заведение наоколо до стадиона, в което сърбите са гледали мача.
ПСЖ сгази " Звезда ", Неймар с хеттрик (ВИДЕО) 6:1 за френския първенец в дуел от трета група на Шампионската лига
Пред сръбските медии гостуващите почитатели се оплакаха, че са били атакувани от много по-многобройна група, която ги е удряла с колани. В разгара на багра са били хвърлени и няколко стола от заведението, чиято витрина е счупена.



Бързата реакция на полицията е предотвратила по-голям случай. Един от почитателите на " Звезда " е ранен и закаран в болница, съгласно френските медии. Над 850 представители на органите на реда са следили за сходни произшествия в града по време на мача.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР