Един експерт по отоплението току-що ни даде още една причина

...
Един експерт по отоплението току-що ни даде още една причина
Коментари Харесай

Брилянтният трик на експерта по отоплението с хрупкави пакети може да намали сметките ви

Един специалист по отоплението преди малко ни даде още една причина да купуваме чипс в магазините - не че имахме потребност от опрощение.

Вие бихте го създали простете си, че си помислихте, че ще можете да изключите напълно централната си отоплителна система в този момент, когато е пролет, само че за жалост април ще донесе със себе си малко захлаждане, което може да накара доста хора да се стърчат да усилят термостатите си.

Ако изпитвате отвращение да затоплите дома си, тъй като се притеснявате от възходящите разноски за сила - не сте сами, само че този утвърден от специалисти лайфхак може да ви помогне да намалите сметката си за отопление - като употребявате неочакван и непретенциозен домашен продукт: празен пакет от хрупкави храни.

Експертът - Андрю Хейдън от Simply Plastics - изяснява, че този елементарен хак е един от дребното евтини способи, по които можете да извършите дома си енергийно ефикасен доколкото е допустимо - помагайки да запазите сметките си ниски и банковото си салдо в такт.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР