Един е загинал, а двама са ранени при пътен инцидент

...
Един е загинал, а двама са ранени при пътен инцидент
Коментари Харесай

Млад мъж загина, а двама бяха ранени при катастрофа в Полско Косово

Един е умрял, а двама са ранени при пътен случай в събота вечерта

На 26 февруари към 20:00 ч. в с. Полско Косово е зародила злополука с лек автомобил фолксваген "Бора ", ръководен от мъж на 37 година

Изпратените на местопроизшествието чиновници на полицията са изяснили, че до случая се е стигнало, откакто колата е напуснала пътя вляво, блъснала се е с лявата си предница в ъгъла на бетонна стена, част от постройка и се е завъртяла на пътното платно.

В резултат на удара са потърпевши лидерът и возещ се на предната седалка пасажер /15 г./, а пристигналият на местопроизшествието екип на ФСМП-Бяла е открил гибелта на возещ се на задната седалка различен пасажер на 31 година

Двамата ранени са откарани в русенската болница „ Канев “, където на лидера са открити фрактура на бедро и руктура на слезка, а на пасажера фрактура на гален и на ломбален прешлен. Сформирана е дежурна оперативна група, която е посетила мястото на ПТП-то и е направила оглед.

Проверката на лидера за алкохол с техническо средство е отчела над 1.2 промила. Взети са проби за химичен разбор. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) - Бяла. Причините за ПТП се обясняват.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР