Един депутат загуби мандата на Консервативната партия, докато партията разследва

...
Един депутат загуби мандата на Консервативната партия, докато партията разследва
Коментари Харесай

Депутатът Марк Мензис загуби мандата на Торите, докато партията разследва твърденията, че е злоупотребявал със средства

Един народен представител загуби мандата на Консервативната партия, до момента в който партията проверява изказванията, че е злоупотребил със средства за акцията.

Твърди се, че Марк Мензис е употребявал хиляди лири, дадени от донори за финансиране на медицински разноски и да се обадя късно вечерта на 78-годишен асистент с молба за помощ, тъй като е бил затворен от „ неприятни хора “, искащи пари за освобождението му.

Депутатът Fylde оспорва изказванията, докладвани от The Times, само че Консервативната партия изследва изказванията и ги приема съществено.

Говорителка на английския основен бич Саймън Харт сподели, че господин Мензис се е „ съгласил да се откаже от консервативния бич в очакване на резултата от следствието “, което значи, че в този момент ще заседава като самостоятелен народен представител.

 

Според The ​​Times, 14 000 английски лири (16 347 евро), дадени от донори за потребление в акциите на торите, са били преведени в персоналните банкови сметки на господин Мензис и употребявани за персонални медицински...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР