Един ден питейната вода напълно ще изчезне – твърди пророчицата

...
Един ден питейната вода напълно ще изчезне – твърди пророчицата
Коментари Харесай

Сбъдва ли се най-зловещото предсказание на Ванга?

Един ден питейната вода изцяло ще изчезне – твърди пророчицата Ванга

В последно време от ден на ден осъзнаваме, че не би трябвало да подценяваме проблемите на безводието.

Това, което става в този момент в Своге, от години го има в стотици български селища. А ограничения българинът не взема и неглижира и подценява засушаването. А то е налице освен у нас – южните страни на Европа също са пропищели. Твърди се, че такова засушаване не е имало от 500 години, а в Испания някои приказват, че такава суша не се помни от 1200 години насам.

Тук още веднъж се припомняме мрачните пророчества за безводието на Нострадамус, Едгар Кейси и даже на Ванга, която твърди, че ще пристигна време, когато златото ще е по-малко скъпо от питейната вода.

Какво е имала поради петричката пророчица обаче?

В други нейни изказвания четем, че водата ще стане по-скъпа от черното злато. Значи е имала поради евентуално петрола, както и питейната (сладката) вода, а не солената от океаните и моретата.
Ванга не може да даде пояснение за аргументите, които ще родят това безводие, като прецизира единствено, че по този начин е писано и по този начин ще стане… Пророчицата дава и ярък лъч за България, като споделя, че страната ни има задоволително питейна вода, стига обаче да не я продава. Утре на нашите политици може да им хрумне да я заменят с газ, примерно… Е, тогава ще се отопляваме на газ, само че чешмите ни ще са сухи.
Източник: „ Уикенд “
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР