Един ден ни дели от концерта на Гордън Матю Съмнър,

...
Един ден ни дели от концерта на Гордън Матю Съмнър,
Коментари Харесай

Стинг пристига днес у нас

Един ден ни дели от концерта на Гордън Матю Съмнър, който целият свят познава като Стинг.

Той един от най-популярните английски музиканти, чиято сполучлива кариера продължава над четири десетилетия.

Стинг идва през днешния ден в София, а концертът му в зала " Арена Армеец " е в събота от 20 ч. Освен части от новия му албум 57th & 9th, ще чуем и всички обичани шлагери на английския талант, дават обещание от София Мюзик Ентърпрайсис.

Специален посетител на концерта ще бъде синът на Стинг - Джо Съмнър . През последните пет години той гради сполучлива солова кариера. С акустичната си китарата той твори страхотни части, които покоряват рок почитателите по целия свят.

Билетите за шоуто са съвсем разпродадени , като към момента има лимитирано количество от най-ниската ценова категория. Те могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и Ивентим, както и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg Входовете на Арена Армеец в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 ч.

Булевард " Асен Йорданов " няма да бъде затворен. От уредниците приканват всички почитатели да се насочат към залата по-рано, с цел да може да се извършат рутинните инспекции по сигурността в точния момент. Джо Съмнър ще се качи на сцената в 20:00 ч., а Стинг час по-късно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР