Един човек загина, а петима други бяха ранени при тежка

...
Един човек загина, а петима други бяха ранени при тежка
Коментари Харесай

От ЕЦТП ще инспектират катастрофата край Садовица

Един човек почина, а петима други бяха ранени при тежка злополука на пътя за граничен пункт " Маказа " на разклона за село Садовица. Инцидентът от 18 май 2020 година с присъединяване на два леки автомобила е следващият, лишил човешки живот на път I-4, и е явен знак, че би трябвало да предизвика осмисляне на събитията и да принуди институциите да вземат ограничения за обезопасвянето на зоната, предизвестяват от Европейския център за транспортни политики.

За по-малко от една година по това трасе в зони на кръстовища станаха няколко доста тежки пътни случая. През април 2019-а бебе почина на разклона при с. Загорско при конфликт сред два леки автомобила, единият от които бе ръководен от ръководителя на ДОСТ Лютви Местан.

Малко по-късно през месец октомври в зоната на град Крън, още веднъж на път Русе - " Маказа ", стана тежък случай с 6 жертви. Отсечката Русе - Бяла, една от най-смъртоносните в Европа, също е част от път I-4. Това е единствено дребна част от статистиката за настъпилите катастрофи по този път и индикатор за това, че би трябвало да се вземат ограничения за възстановяване на пътната инфраструктура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР