Един човек загина, а други девет са ранени при тежка

...
Един човек загина, а други девет са ранени при тежка
Коментари Харесай

Загинал и 9 ранени в тежка верижна катастрофа край Панчарево

Един човек почина, а други девет са ранени при тежка злополука покрай Панчарево, съобщи БНР. Най евентуалното причина е погрешно изпреварване и лишаване на преимущество.

Инцидентът е станал на пътя сред София и Самоков. В региона на Панчарево са се блъснали общо три автомобила. При удара е умрял един човек, други девет са ранени. Повечето от тях са младежи на възраст до 25 години.

`Загинал

След приемане на сигнала на мястото на случая са изпратени общо 9 коли за спешна помощ. Ранените в случая са настанени в лечебните заведения „ Св. Анна “, ИСУЛ и „ Пирогов “.В болница „ Св. Анна “ са откарани общо три девойки - на 16,17 и 18 години. Те са и най-тежко потърпевшите, едно от тях е в сериозно положение. В болница „ Пирогов “ са две момчета - на 16 и 18 години, момиче, 44-годишен мъж и 16-годишният му наследник.
`Загинал

Заради тежката злополука придвижването по пътя сред София и Самоков е лимитирано, обезпечен е обходен маршрут. На място са изпратени екипи на Пътна полиция и пожарната. По случая тече следствие.

`Загинал

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР