Един човек се е удавил в наводненото бургаско село Полски

...
Един човек се е удавил в наводненото бургаско село Полски
Коментари Харесай

Един човек се е удавил в наводненото бургаско село Полски извор


Един човек се е удавил в наводненото бургаско село Полски извор, оповестява bTV. В село Черни връх има жена в неопределеност. Тя е подала сигнал на телефон 112, само че в този момент избавителните екипи не могат да я открият.

77 души са поискали да бъдат евакуирани от наводнените си домове. 8 екипа пожарникари са на терен. В избавителните дейности са се присъединили и водолази, тежка техника, верижна машина "Амфибия". В Камено е оповестено бедствено състояние, в Бургас на този стадий то е отчасти.

В разследване на проливните дъждове са се образували високи приливни талази, които са заляли пътища и жилищни постройки в селата Полски извор, Ливада, Тръстиково, Черни връх. Пострадали са и елементи от кварталите на Бургас „ Меден Рудник ”, „ Горно Езерово ” и „ Долно Езерово ”.

В село Трояново са отнесени цели улици, както и площадът. Спасителните екипи не могат да стигнат до селото, тъй като цялото обитаемо място е под вода.

Населени места без електричество са - селата Черни връх, Тръстиково, Равнец, Ливада, Желязово, Полски извор, изпратени са екипи на ЕВН, само че заради наводненията, същите мъчно доближат до местата на повредите. В селата Чукарка и Драгово, също е прекратено електроподаването, екипи на електроразпределителното сдружение работят по премахване на казуса. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР