Един човек почина вследствие на проливните дъждове по време на

...
Един човек почина вследствие на проливните дъждове по време на
Коментари Харесай

Човек загина при проливните дъждове в Испания

Един човек умря в резултат на проливните дъждове по време на бурята Ефраин в Испания. В Мадрид са наводнени улици, метростанции и изби и гаражи. От Държавната метеорологична организация приканват жителите да бъдат извънредно деликатни макар отслабването на силата на бурята. 

Тялото на 55-годишния държавен чиновник в Горското стопанство е намерено на към километър от колата му. Той е бил в неопределеност от вторник вечерта, когато в Саламанка водата, придошла от проливните дъждове, е отнесла колата му. 

При издирването му се включиха чиновници на Гражданска отбрана, които с хеликоптери, дронове и кучета се опитваха да открият местоположението му. 

Премиерът Педро Санчес написа в " Туитър ", че проливните дъждове от последните часове са нанесли съществени вреди в няколко провинции, само че човешките загуби са непоправими, след което прикани хората да бъдат доста внимателни. 

Това е и първият смъртен случай при бурята Ефраин, която обхвана огромна част от страната. Центърът на Мадрид в продължение на часове беше наводнен. 

Най-засегнати бяха Естрамадура и Кастилия Ла Манча, които последователно се връщат към естествения темп на живот. Въпреки, че бурята към този момент отслабва в източната част на страната и Балеарските острови, към момента има нараснал риск за популацията поради високите талази, мощните ветрове и изобилните превалявания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР