Един човек остава в тежко състояние след катастрофата в София

...
Един човек остава в тежко състояние след катастрофата в София
Коментари Харесай

В тежко състояние е единият от пострадалите при катастрофата с такси в София

Един човек остава в тежко положение след злополуката в София нощес, при която се удариха такси и различен лек автомобил. Общо петима души пострадаха при случая, който стана малко преди 21.00 часа в сряда в региона на булевардите „ България “ и „ Тодор Каблешков “.
 Петима души са ранени при жестока злополука с такси в София
На сигнала са се отзовали три коли за спешна помощ. Най-тежко потърпевш е 22-годишен мъж, който е с черепно-мозъчна контузия и голям брой тежки пострадвания и разкъсвания. Той е превозен във ВМА. Говорителят на Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) – София Катя Сунгарска изясни, че има и второ момче - на 20 години с пострадване на главата и подозрение за комоцио, което е закарано в „ Пирогов “, оповестява " Фокус ".

Другите двама души са с по-леки пострадвания. Шофьорът на таксито е с охлузни рани, леко потърпевш и не се е налагало превозването му в болнично заведение. 

Началникът на „ Пътна полиция’’ към Столична дирекция на вътрешните работи комисар Тенчо Тенев изясни, че таксито е пътувало по бул. „ България “ в посока Околовръстен път, а различен лек автомобил „ Опел Корса “ е пътувал от Околовръстния път по бул. „ България “ и е желал да завие наляво по бул. „ Тодор Каблешков “. Той е минал по позволен сигнал на светофара. Таксито е минало на алено и е блъснало странично „ Опел Корса “, който е завивал наляво за „ Каблешков “. „ От страничния удар е потърпевш тежко пасажерът от лекия автомобил „ Опел Корса “, лидерът също много е потърпевш. Закарани са в болница. От таксито има двама ранени пасажери – алжирци. Те също са закарани за обзор в болница. Шофьорът на таксито е с по-леки пострадвания. Тестван е за алкохол, резултатът е бил негативен “, сподели още комисар Тенчо Тенев.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР