Един човек бе прострелян, а други трима бяха намушкани при

...
Един човек бе прострелян, а други трима бяха намушкани при
Коментари Харесай

Един човек загина при нападение в Марсилия

Един човек бе прострелян, а други трима бяха намушкани при въоръжена офанзива в петък в Марсилия. Това  заяви телевизия BFMTV, базирайки се на полицейски източник, предава БГНЕС.

Инцидентът е станал покрай детска градина в 11-и регион на Марсилия към пет часа следобяд локално време. Пристигналите на мястото служители на реда разкрили 18-годишен юноша с огнестрелна рана. По-късно той умрял от раните си.
 Около 7500 евентуални терористи се наблюдават от службите във Франция Около 7500 евентуални терористи се наблюдават от службите във Франция
Френските секрети служби следят към 7500 души, които биха могли да вземат участие в терористични планове, написа БГНЕС, базирайки се на &...

Както отбелязва телевизионният канал, базирайки се на свои източници, умрелият е взел участие в трафик на. По предварителни данни трима минувачи се втурнали да оказват помощ на жертвата, само че незнайно лице ги нападнало с нож. В момента не е ясно дали това е същият човек, който е разкрил огъня. Полицията търси нападателя. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР