Един час разпитваха бащата на второто нарисувано със свастики дете

...
Един час разпитваха бащата на второто нарисувано със свастики дете
Коментари Харесай

Бащата на детето с нарисуваните свастики: Аз съм националист, няма проблеми, за мен това не е грешно! Вижте какво още каза той

Един час разпитваха бащата на второто нарисувано със свастики дете от мача „ Левски ”-ЦСКА, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

След като излезе от полицията, Георги Гълъбов съобщи, че самият той е националист. Не видял кой е нарисувал пречупения кръст на гърдите на 8-годишния му наследник, забелязал рисунката преди второто полувреме, когато синът му се съблякъл.

Заради този случай представители на Министерство на вътрешните работи, Футболния съюз, “Социално подпомагане” и “Закрила на детето” се събират на изключителна среща. На нея би трябвало да се реши какви санкции да бъдат наложени на родителите на двете деца, както и да се набележат ограничения сходни обстановки да не се повтарят в бъдеще.

„ Аз съм националист, няма проблеми, за мен това не е неверно ”, съобщи пред публицисти Гълъбов. „ Травмирахте ми детето! ”, обърна се бащата към публицистите. „ Медиите направиха е*ати казуса – 6 дни се приказва за деца, където са на 7 и 8 години, че са нарисувани. Защо не демонстрираха, че му написа и Левски, а единствено пречупения кръст? ”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР