Един боксьор в тежка категория трябва да понася без последствия

...
Един боксьор в тежка категория трябва да понася без последствия
Коментари Харесай

Роналдо е железният мъж на спорта

Един боксьор в тежка категория би трябвало да понася без последици мощни удари, до момента в който за гимнастичката са доста по-важни други качества, само че това не я прави по-лошо готова физически. Изискванията на всеки спорт са разнообразни, само че американското списание „ Спортс Илюстрейтид “ се пробва да ги приравни в помощта на специалисти по физическа подготовка. Класацията е въз основата на представянето на водещи спортисти в последните 12 месеца. Освен скорост, мощ, издръжливост и еластичност се взимат поради и характерните условия на всяка дисциплинираност.

5. Джеймс Харисън
В американския футбол е тежко за 39-годишен мъж, изключително на поста „ лайнбекър “. Джеймс Харисън се държи с помощта на непрестанните тренировки. Ако го търсите, ще го намерите във фитнеса, облечен в неизменимия спортен екип на „ Питсбърг Стийлърс “. Преди 14-ия си сезон в НФЛ здравенякът включва в подготовката си акупунктура, разтривки и още куп възстановителни техники, с помощта на които остава във форма.

4. Мат Фрейзър
Не пуска щангата даже със строшен на две места гръбнак. Тежката контузия е получена като участник във повдигането на тежести на олимпийски игри. След това американецът се пренасочва в набиращия известност кросфит. Печели международните игри в последните 2 години. Опитът му от щангите не е задоволителен, защото спортът включва плуване, катерене по въже и дисциплини, които биват разкривани едвам на надпреварата. За да посрещнеш непредвидено предизвикателство, би трябвало да си в топ форма.

3. Роджър Федерер
Миналата година Маестрото от Швейцария имаше потребност от интервенция на коляното поради нелепа акцидент при игра с децата си в банята. Но това беше първата сходна процедура в 19-годишната кариера на най-великия в тениса. На 36 години Федерер е на върха, печели трофеи от Големия шлем и продължава да чупи върхове.
За съпоставяне славният му противник Рафаел Надал, минаващ за най-голямата машина на корта, е едвам 23-и в класацията.

2. Леброн Джеймс
На баскетболното игрище го назовават Краля, само че същото може би важи и за подготвителните видеа. Клиповете на Джеймс са толкоз известни, че даже звездните му сътрудници Стеф Къри и Кайри Ървинг ги включиха в самобитен танц на женитба.
Ако мислите, че сте видели всичко от него в мачовете, грешите. Все отново по време на игра никой не спринтира сред двата коша 9 пъти, с цел да приключи всякога със забивка.

1. Кристиано Роналдо
Португалският футболист е прочут с физиката си, само че с изключение на за фотоси, тя му прави работа и на терена. Не е несъмнено дали е по-вманиачен по външния си тип или в гонитбата на голове и титли. Той е измежду най-хубавите във футбола в съвсем всеки физически аспект, а голямото му преимущество е в спринта и отскока.
Звездата на „ Реал “ (Мадрид) е в такава форма, че играе в съвсем всички мачове на клубния и националния си тим, а годините като че ли не оказват въздействие върху мощта му на терена.

Серина Уилямс едвам на девето място
Гимнастичка е №1 при дамите

Подобна ранглиста има и за дамите спортистки, а съгласно нея безапелационно на върха е Симон Байлс. На олимпийските игри в Рио най-хубавата гимнастичка в света завоюва 5 златни медала, а най-важните бяха в многобоя и в отборното съревнование с отбора на Съединени американски щати.
Симон може да е най-дребната всред великите спортисти на съвремието – висока е едвам 145 см, само че подготвителният й режим е тежък и придирчив.
В класацията следват още американки – лекоатлетката Алисън Филикс и плувкинята Кейти Ледецки. Суперзвездата на тениса Серина Уилямс е 9-а, а незабавно след нея е най-бързата скиорка Линдзи Вон. Любопитно е, че 15-ото място е за балерината Мисти Коупланд, която по нищо не отстъпва на звездите от стадионите и залите. Примата на Американския балетен спектакъл има контракт с производителя на спортна екипировка „ Ъндър Армър “, а клиповете с упражненията й се гледат от хиляди почитатели.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР