Един баща разказа как сега планира да преследва мечтите си

...
Един баща разказа как сега планира да преследва мечтите си
Коментари Харесай

„Хвърлих 9 камъка със Slimming World след ужасяващ инцидент на панаира – сега мога да следвам мечтата си“

Един татко описа по какъв начин в този момент възнамерява да преследва фантазиите си да стане професионален артист, откакто загуби 9-те 2 кг и беше коронован за Mr Sleek 2024 на Slimming World.

Марк Марсдън от Шефийлд тежеше 23-и, когато стартира своето пътешестване. Когато Марк беше най-тежък, той сподели, че в никакъв случай не е имал убеденост, с цел да пее на сцената, само че откакто отслабна, в този момент се надява да промени това.

След като се причисли към Slimming World и следваше подготвителен проект, в този момент той тежи 14 7 lbs. Йоркширецът стартира да наддава на тегло, до момента в който беше в началното учебно заведение и макар че това не му създаваше прекалено много проблеми с израстването, с напредването на възрастта това стартира да се отразява освен на физическото му здраве, само че и на психическото му благоденствие.

Той изясни: „ Бях огромно момче, откогато бях на към девет години, тъй че беше обикновено за мен – макар че постоянно съм знаел, че тежестта ми ме задържа. С придвижване на възрастта бях муден, ленив и имах болки в стъп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР