Един български актьор се обяви срещу лицемерието и фалшивото родолюбие.

...
Един български актьор се обяви срещу лицемерието и фалшивото родолюбие.
Коментари Харесай

За всички, които ме критикувате, че съм в чужбина!

Един български артист се разгласи против лицемерието и подправеното родолюбие. Филип Григоров, който живее от години в Испания, написа извънредно прочувствено послание към приятелите си във Facebook. Актьорът има сложна орис и е заставен да се препитава на открито, с цел да може да устоя фамилията си. Вместо поддръжка обаче доста от приятелите му го подлагали на критика, че е напуснал Родината.

Филип Григоров е най-прочутият подражател на испанския министър председател Хосе Луис Родригес Сапатеро. На огромния екран е партнирал на кинозвездата Виктория Аврил. Завършил е една от най-престижните испаноезични театрални школи – „ Кристина Рота ”. У нас е известен и с ролята си в сериала „ Новите съседи ”.

Ето какво написа артистът на страницата си във Facebook:

„ Ма***та ви на всички,които си позволявате да критикувате, че за избран интервал от живота си взех решение да пребивавам в чужбина, с цел да оказа помощ повече на майка и сина си!

Никой от вас няма право да ме съди, тъй като нищо не му дължа и когато имах потребност от помощ,никога не ми оказа помощ!

Малцината, които помогнаха, въпреки и незадоволително, ме схващат и не ме подлагат на критика,благодарен съм им!

Големите критикари, къде бяхте,когато ме хвърлиха в дома за сираци, или след това, когато си прекъсах висшето обучение, с цел да си устоявам фамилията, до момента в който вашите родители крадяха при комунистрите и след това ви изучиха с откраднатото от моите родители?!

А след това, когато цялостен един Народ си затваря очите,за Грабежа на търтеите в Парламента?!

Вината на всички ни е еднообразно огромна, че ни е такава страната! Затова идващият, който си разреши, даже най-малката рецензия към мен или мои другари, които по насила са отишли ВРЕМЕННО в чужбина, ще бъде трит, а в случай че видя наживо – обичай! ”.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР