Eдин българин показа, че любовта може да е вечна. Точно

...
Eдин българин показа, че любовта може да е вечна. Точно
Коментари Харесай

Един българин доказа, че любовта е вечна

Eдин българин сподели, че любовта може да е безконечна. Точно това е историята на един възрастен мъж от София. Съпругата му е умряла, само че той просто не е могъл да спре да я обича.

Историята му е пресъздадена във Facebook от продавачка в магазин за цветя и провокира страсти в потребителите.

" Този дядо идва в моя магазин за цветя всеки понеделник и петък, в продължение на месеци, да купува по 6 броя от най-хубавите и най-скъпите бели рози, които подарява на умрялата си брачна половинка. Когато го попитах за какво го прави, той отговори: " Жена ми е най-голямата обич в живота ми, ние имахме прелестно семейство. Тя обожаваше бели рози, само че аз рядко се сещах да й правя подарък, по тази причина в този момент коригирам грешката си и се надявам, че тя е щастлива. Деца, обичайте се и се радвайте на живота, до момента в който сте живи. Подарявайте си цветя, целувайте се, прегръщайте се и показвайте любовта си, тъй като животът е един момент и на следващия ден може да не пристигна ".

Този дядо е един от най-милите ни и скъпи клиенти и постоянно с мъдрите си думи ни трогва до сълзи. Да е жив и здрав! " /Марица.бг

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР