Един автомобил, три каруци и три пространствени кубически метра дърва

...
Един автомобил, три каруци и три пространствени кубически метра дърва
Коментари Харесай

Горските с поредни акции и задържани

 Един автомобил, три каруци и три пространствени кубически метра дърва за огрев задържаха чиновници на ДЛС-Шерба през миналата седмица. Проверките в стопанството са 100, а на нарушителите са формирани осем акта по Закона за горите. В интервала 6.01-13.01.2020г. в ДГС-Варна са осъществени 15 инспекции, а в ДГС-Цонево са 72, като за разнообразни нарушавания горските са съставили осем акта, задържали са една каруца, трион и два кубика дърва.

12 акта по Закона за горите са разписали при 95 инспекции през седмицата чиновниците на ДГС-Генерал Тошево, като са конфискували три триона, една каруца и 18,5 кубика нелегално добити дърва за огрев. 225 инспекции в горите са направили в ДГС-Добрич, 130 в ДЛС-Тервел и 51 в ДЛС-Балчик.

513 инспекции са създали за интервала горските от ДГС-Омуртаг, като 502 от тях са на ловци. Два акта са получили неизрядните авджии. В ДЛС-Черни Лом инспекциите са 91, в ДГС-Търговище са 187 и са написани три акта и три констативни протокола.

Пет пространствени кубически метра дърва за огрев са арестувани на територията на ДГС-Преслав. На бракониерите са връчени два акта и един констативен протокол. 196 са инспекциите в ДЛС-Паламара, 37 в ДГС-Шумен, 56 в ДГС-Смядово и 81 в ДГС-Нови пазар, където са формирани три констативни протокола.

1893 са инспекциите през седмицата на територията на СИДП. Задържани са автомобил, четири моторни триона, пет каруци и близо 30 пространствени кубически метра дърва за огрев. Съставени са 35 акта и 7 констативни протокола.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР