Еди Хърн, мениджър на световния шампион в тежка категория на

...
Еди Хърн, мениджър на световния шампион в тежка категория на
Коментари Харесай

Хърн с лоша прогноза за Пулев - Джошуа

Еди Хърн, управител на международния първенец в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO Антъни Джошуа, към момента е въодушевен по отношение на опцията да провежда борба с първенеца на WBC Тайсън Фюри през есента. 
Промоутърът планираше това да се случи през декември, само че пандемията от ковид обърка тези проекти. Джошуа трябваше да се бие с Кубрат Пулев на 20 юни, само че мачът евентуално ще се организира на 25 юли или даже по-късно.
Фюри от своя страна трябваше да се бие за трети път с Дионтей Уайлдър на 18 юли, само че трилогията бе отсрочена за октомври.
Ако Джошуа се изправи против Пулев през юли, Хърн е на мнение, че борбата с Фюри към момента е допустима за есента, само че единствено в случай че Уайлдър отсрочи реванша.
" Имаме подписан контракт за 20 юни за Антъни Джошуа. Ще създадем изказване тази или другата седмица, че мачът с Пулев евентуално ще бъде отсрочен. Мисля, е това е много ясно и явно. Надявам се двамата да се бият до края юли ”, съобщи Хърн пред “Скай Спортс ”.

" Но в случай че нещата още се проточат, може да се стигне до обстановка в която Джошуа ще се боксира единствено един път тази година. А той доста би желал това да бъде против Тайсън Фюри. Ситуацията е малко отвън нашитя надзор, само че в случай че Боб Аръм и Ал Хеймън договарят с Уайлдър и го накарат да изчака още малко, безусловно бихме се радвали да влезем в тази борба.

Мисля, не това доста зависи от Дионтей Уайлдър - дали той ще желае да отсрочи реванша, в случай че го компенсираме. Това е диалог, който трябна да го водят Аръм и Хеймън, с цел да забележим дали е допустимо това. Ако е допустимо и има метод да накараме Кубрат Пулев да изчака, което е по-лесната работа, тогава съм убеден, че Джошуа ще бъде мощно заинтригуван да се впусне непосредствено в дуел с Тайсън Фюри. Мисля, че в един съвършен свят, това би била идната борба.

Това постоянно е било по този начин, само че в случай че успеем да се бием с Пулев през юли, бих желал да организираме мач срещу Фюри през ноември или декември. Но в това време мисля, че сега нещата са толкоз несигурни, че тази обстановка може да накара хората да кажат: “Сега е моментът ", сподели още Еди Хърн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР