Еди Алварес и Джъстин Гайджи ни предложиха всичко, което очаквахме

...
Еди Алварес и Джъстин Гайджи ни предложиха всичко, което очаквахме
Коментари Харесай

Еди Алварес нокаутира Джъстин Гайджи в брутална битка

Еди Алварес и Джъстин Гайджи ни предложиха всичко, което чакахме от тях в борбата им в UFC 218.

Двамата извънредно нападателни бойци се хвърлиха с главата напред в тази борба и разгорещиха тълпата в "Little Caesars Arena " в Детройт.

И тъкмо когато изглеждаше, че срещата ще бъде решена посредством съдийско решение, Еди Алварес, някогашен първенец на UFC и Bellator в лека категория, пласира мъчително коляно в края на третия рунд, с цел да нокаутира Гайджи, който пък е някогашен първенец на World Series of Fighting (WSOF) в лека категория.

"Всички почитатели желаеха да схванат кой е най-насилственият войник тук ", съобщи със удовлетворение Еди Алварес след края на борбата.



Джъстин Гайджи започва мощно срещата и стартира да приготвя Алварес, пласирайки тежки удари ритници във водещия крайник на своя конкурент. И тъкмо когато изглеждаше, че борбата се накланя в интерес на Гайджи, той стартира да поема много удари в главата и тялото, което обърна борбата в интерес на Алварес.

Във втория рунд Алварес се раздвижи, а Гайджи остана имобилен, което бе основен фактор в доминантното показване на Еди Алварес във втората част.

Джъстин Гайджи въпреки всичко съумя да пласира няколко удара с крайник в главата на своя конкурент, които обаче не съумяха да разклатят някогашния първенец.

В третия рунд и двамата бойци някак си продължаваха да вървят напред. Ударите на Джъстин Гайджи несъмнено изглеждаха мощно, само че все пак Алварес пласира коляно в главата на Гайджи, с цел да записва първа загуба в кариерата на своя конкурент.

С тази си победа Алварес Еди усъвършенства върха си до 29-5. Гайджи пък се смъкна до 18-1.

They promised us a war.

They gave us a war. #UFC218 pic.twitter.com/8XspT3v9tG
— UFC (@ufc) December 3, 2017
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР