Ед Шийран успява да опази личния си живот много добре.

...
Ед Шийран успява да опази личния си живот много добре.
Коментари Харесай

Ед Шийран се ожени и никой не разбра

Ед Шийран съумява да опази персоналния си живот доста добре. До толкоз, че съумя да се ожени през декември и никой да не разбере, или най-малко до момента.

За женитба сред Ед Шийран и половинката му Чери Сиборн се приказва от предишното лято, само че слуховете постоянно се оказваха погрешни. Този път обаче източник удостовери, че венчавка се е състояла, въпреки и никой да не разбра за нея.

Двамата влюбени са си споделили “да” през декември месец Уингфийлд, Съфолк. Сватабата е била дребна с едвам 40 посетители, които са били фамилиите на младоженците и техните най-близки другари.

Събитието е траяло напълно непретенциозно – в локален бар. Според източника има възможност двойката да направи по-голяма женитба през лятото и да поканят повече от околните си другари.

Ед Шийран и Чери Сиборн се познават още от учебно заведение, само че любовната им история стартира чак през през 2015, когато стартират да излизат дружно. Две години по-късно се сгодиха и оттогава почитателите непрекъснато спекулират по кое време е била или ще бъде сватбата им.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР